TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 179. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ
  05 Nisan 2024

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü Afyonkarahisar İlimizde törenlerle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürümüz Mahmut AY, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürümüz Mehmet KUNT ve Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürümüz Cengiz SAĞLAM tarafından Afyonkarahisar Valisi Sayın Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI makamında ziyaret edildi.

Kocatepe Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Şehitlik ziyareti sonrası, müdürlüğümüzde yapılan kutlamalar çerçevesinde Müdürlüğümüz personeli, Okul Müdürümüz Sayın Mehmet KUNT’un Polis Haftasını kutladı.

03.04.2024 Çarşamba günü Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz Personel ve aileleri Müdürlüğümüz Yemekhanesinde iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine katılan personel ve aileleri ile bizzat ilgilenen Okul Müdürümüz Sayın Mehmet KUNT, masaları tek tek dolaşarak afiyet olsun dileklerini iletti.

Haber Paylaş