Afyonkarahisar POMEM 439 Mezun Verdi
  09 Aralık 2023

Polis Meslek Eğitim Merkezimizde 29. Dönem öğrencileri için düzenlenen yemin törenine Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan YÖNER, Belediye Başkanı Sayın Mehmet ZEYBEK, İl Emniyet Müdürü Sayın Mahmut AY, İl Jandarma Komutanı J. Kd.Albay Tolga YAĞAN, PMEM Müdürü Cengiz SAĞLAM ve Genç Mezun Polislerin aileleri ve basın mensupları katılmıştır.

Polis Akademisi Marşı eşliğinde yerlerini alan 439 mezunumuz ve tüm misafirler Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu, ardından İstiklal Marşımızın okunması ile törenimiz başlamıştır. Dönem birincisi Polis Memuru Hasan DENİZ yaş kütüğüne plaket çakarak mezunlar adına konuşma yapmıştır.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Mehmet KUNT’un konuşmalarının ardından, Polis Akademisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ ın mezun öğrencilerimize hitaben göndermiş olduğu tebrik mesajı okunmuştur.

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI’nın konuşmalarının ardından dereceye giren mezunlara hediye takdiminde bulunmuş, ailelerle birlikte çekilen hatıra fotoğrafı sonrası Genç mezunlar Yemin etmişlerdir.