Afyonkarahisar POMEM 353 Mezun Verdi
  31 Aralık 2018

Polis Meslek Eğitim Merkezi 22. Dönem öğrencileri için düzenlenen mezuniyet törenine Sayın Vali Mustafa TUTULMAZ’ın yanı sıra, Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Av. İbrahim YURDUNUSEVEN, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir ŞAN, Belediye Başkanı Burhanettin ÇOBAN, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ÇELENK, Daire müdürleri, Emniyet Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerimizin yerlerini almasıyla başlayan mezuniyet töreni, Saygı Duruşu sonrası İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Açılış konuşmalarına geçilen törende Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa EKER'in konuşmaları sonrası dönem birincisi Polis Memuru Mehmet Emirhan ALTUNTAŞ yaş kütüğüne plaket çaktı. Dereceye giren öğrencilere Sayın Vali Mustafa TUTULMAZ tarafından ödüllerinin takdiminin akabinde Polis Meslek Eğitim Merkezi 22. Dönem Mezunu öğrencileri tarafından yemin töreni gerçekleştirildi.

Ayrıca Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Mustafa EKER tarafından 22.Dönem mezunlarından ilk üçe giren Mezun Polis Memurlarının ailelerini makamında kabul ederek, genç mezunları ve ailelerini tebrik etmiştir.