Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş Müdürlüğümüzü ziyaret etti
  12 Kasım 2019

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret etmiştir.

Ziyaret süresince Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş’a, Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanı Sayın Mehmet Ali Özuğur, İl Emniyet Müdürü Sayın Gürsel Yıldız ve Afyonkarahisar Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Burhan Akçay eşlik etti.

Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Sayın Kaan GÜNGÖR tarafından karşılanan Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet AKTAŞ'a okulmuzda gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri, devam etmekte olan 25. Dönem Pomem Özel Harekat Kadın Polis Sınavları hakkında bilgiler verilmiştir.

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ okulumuzda incelemelerde bulunduktan sonra görevi başında bulunan personele başarılar dilemiştir.