Afyonkarahisar Pomem 424 mezun verdi
  07 Ağustos 2019

Polis Meslek Eğitim Merkezi 23. Dönem öğrencileri için düzenlenen mezuniyet törenine Afyonkarahisar Vali Vekili Sayın Dr. Mehmet BOZTEPE’nin yanı sıra, Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Av. İbrahim YURDUNUSEVEN, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir ŞAN, Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK, Polis Akademisi Başkanlığı adına Doç Dr. Ali Rıza TÖNGÜR, Daire Müdürleri, Emniyet Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencimiz tarafından okunan Bayrak Şiiri ile Mezunların yerlerini alması ile başlayan tören, Saygı Duruşu sonrası İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından dönem birincisi Polis Memuru Hüseyin İNCİK tarafından yaş kütüğüne plaket çakılmış, dereceye giren öğrencilere Vali Vekili Sayın Dr. Mehmet BOZTEPE tarafından ödüllerinin takdiminin akabinde Polis Meslek Eğitim Merkezi 23. Dönem Mezunu öğrencileri tarafından yemin töreni gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Mustafa EKER  23.Dönem mezunlarından ilk üçe giren Mezun Polis Memurlarının ailelerini makamında kabul ederek, genç mezunları ve ailelerini tebrik etmiştir.