Afyonkarahisar POMEM 403 Mezun Verdi
  19 Temmuz 2018

Polis Meslek Eğitim Merkezi 21. Dönem öğrencileri için düzenlenen mezuniyet törenine Sayın Vali Mustafa TUTULMAZ’ın yanı sıra,  İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir ŞAN, Belediye Başkanı Burhanettin ÇOBAN, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet ÖZEL, Daire müdürleri, emniyet teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencimiz tarafından okunan Bayrak Şiiri ile Mezunların yerlerini alması ile başlayan törende, Saygı Duruşu sonrası İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Açılış konuşmalarına geçilen törende Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa EKER, dönem birincisi Polis Memuru Okan AKDENİZ ve Sayın Vali Mustafa TUTULMAZ günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların akabinde dönem birincisi Polis Memuru Okan AKDENİZ tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Törenin devamında 21. dönemde dereceye giren öğrencilere Sayın Vali Mustafa TUTULMAZ tarafından ödüllerinin takdiminin akabinde Polis Meslek Eğitim Merkezi 21. Dönem Mezunu öğrencileri tarafından yemin töreni gerçekleştirildi. Genç mezunların şapkalarını havaya atarak kendi aralarında kutlama yapmaları ardından tören sona ermiştir.

Ayrıca Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Mustafa EKER tarafından 21.Dönem mezunlarından ilk üçe giren Mezun Polis Memurlarının ailelerini makamında kabul ederek,  Genç mezunları ve ailelerini tebrik etmiştir.